detox

Waarom een detox goed voor lichaam en geest is

 Je hebt er vast al eens van gehoord. Maar wat is een detox nu precies en wat doet het geestelijk en mentaal voor je? Niet alleen verlies je een paar kilo, aangezien je overstapt op vloeibaar voedsel, maar je merkt ook dat je energie, slaap en stemming verbeteren. Ook ga je chronische problemen zoals gewrichtspijn en spijsverteringsproblemen tegen en acne , eczeem en psoriasis zullen beter worden of geheel verdwijnen.

detox

 Je wordt iedere ochtend wakker met een vitaal, levendig, levendig, vreugdevol en vol energie gevoel

 Als je kiest voor een detox, krijg je iedere dag een flinke boost als het aankomt op vocht, vitaminen en mineralen. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat je iedere ochtend met een vitaal, levendig, levendig, vreugdevol en vol energie gevoel opstaat. Lijkt de overstap op vloeibaar voedsel je iets te heftig? Geen zorgen, je mag ook rauwe groenten, zoals paprika, tijdens je kuur eten.

 Jij verliest gewicht tijdens de kuur

 Wetenschap en vele opgeleide diëtisten hebben ons er vandaag de dag van overtuigd dat afvallen slechts een kwestie is van calorieën in / calorieën uit, energiebalans en minder eten en meer bewegen is. Echter zijn calorieën in suiker en koolhydraten een wereld van verschil. Suikers veroorzaken verslaving en slaan makkelijker buikvet op. Dit betekent dat suikercalorieën vele malen erger zijn dan calorieën uit hele voedingsmiddelen Als je ontgift, elimineer je vervelende gifstoffen (inclusief suiker!)

Geef een reactie