VUUR-KRUIDEN

Voordelig op internet kruiden kopen

Online kruiden bestellen heeft als voordeel dat je op je gemak het enorme assortiment kunt bekijken op tuanashop.nl. In het assortiment specerijen en kruiden zijn maarliefst 300 smaken opgenomen, wat je ook wilt maken je hebt altijd wel kruiden die iets kunnen toevoegen aan je gerecht. Maar ook voor brood hebben zij de lekkerste pitten en zaden, ben je een liefhebber van vers brood dan kun je ze mooi gebruiken om je brood nog lekkerder te maken. Kruiden van de beste kwaliteit, altijd vers gemalen en niet uit een voorraad zodat de smaken minder worden.

SZECHUAN-PEPER

Altijd vers door unieke werkwijze

Alle kruiden in de tuanashop.nl worden met de hand gevuld, geen machines die vele kilo’s kruiden en specerijen malen. Kleine beetje worden gemalen om ervoor te zorgen dat de kruiden vers blijven, potjes worden met de hand gevuld. Geen grote hoeveelheden op voorraad, wil je meer dan een standaard potje dan maken we het direct vers voor je bij. We garanderen zo perfecte kwaliteit en optimale smaken van de kruiden en specerijen. Ook de vele verschillende soorten verse thee staan garant om een heerlijke thee van te maken. Je wilt niet anders meer als je verse thee hebt geproefd, dan is de thee uit een zakje lang niet zo smaakvol als echt vers gezet. 

VENKELZAAD-GEMALEN

Ook handige strooibussen verkrijgbaar in de webshop

Wil je direct gebruik kunnen maken van je kruiden dan zijn er in het assortiment handige strooibussen verkrijgbaar. je kunt direct met de handige bus snel de gepaste hoeveelheid kruiden over je gerechten strooien. Als je kijkt in de webshop zijn er vele soorten kruiden verkrijgbaar in een strooibus. Verschillende formaten voor elk een ander gewicht, maar een ding hebben ze gemeen want ze zijn allemaal gevuld  met verse kruiden. De afsluitbare bus kun je eenvoudig lang je kruiden vers bewaren.