Veja sneakers dames zijn bijzonder!

Het was in 2003, nog niet eens zo heel erg lang geleden, dat de designers Sébastien Kopp en François-Ghislain Morillon bedachten dat het helemaal anders moest in de kledingindustrie. Ze waren er klaar mee dat de materialen op een manier werden bewerkt die slecht is voor het milieu. Ook waren de werkomstandigheden voor de arbeiders te slecht voor woorden. Dit moest echt veranderen. Deze veranderingen gingen niet zo snel als ze zelf graag hadden gewild, maar ze kwamen er wel. Ze vormden het complete proces om naar een meer eco-friendly en soms zelfs vegan manier van werken. De producten? Veja sneakers dames!

Deze Veja sneakers dames zijn niet allemaal vegan

Maar wel allemaal gemaakt van biologisch katoen, verantwoord geoogst rubber en, als het echt niet anders kan, plantaardig gelooid leer. Daaruit spreekt direct de verbondenheid van de heren met de verschillende plantages en fabrieken. Ze hebben ervoor gezorgd dat de arbeidsomstandigheden van de arbeiders drastisch veranderden en dat Veja sneakers dames iets bijdragen aan een betere wereld. Ook beroemdheden lopen, mede hierom, graag op Veja sneakers dames. Je kunt ze vinden aan de voeten van Meghan Markle en Emma Watson!

Geen "geitenwollensokken-sneakers"

Dat de ontwerpers heel bewust met mens en milieu omgaan, wil nog niet zeggen dat de sneakers en andere schoenen niet hip zijn. Sterker nog, ze zijn heel mooi! Verkrijgbaar in verschillende modellen als echte sneaker maar ook meer sportschoen-achtig. Alle Veja sneakers dames zijn herkenbaar aan de V aan de zijkant van de schoen. Deze V is niet standaard in een kleur, maar wordt door het kleur- en materiaalgebruik echt onderdeel van het design. Schitterend!

Waar koop je deze Veja sneakers?

Bij Van Arendonk natuurlijk! Van Arendonk heeft behalve een hele handige webshop ook een heel aantal fysieke winkels in Nederland. Er is er vast ook een bij jou in de buurt. De kortingen in de webshop gelden ook in de winkel, dus als je weer eens een dagje gaat shoppen, het mag en kan immers weer, ga dan eens naar een plaats waar een Van Arendonk gevestigd is. Heb je online een paar Veja sneakers dames gezien en zou je ze graag in de winkel willen passen? Stuur dan via de handige knop op de website even een mail naar de betreffende winkel. Je weet dan binnen 48 uur of het paar dat jij bedoelt in jouw maat op voorraad is. Dat is wel zo handig en geeft jou een echt shopdoel!