Ralph Lauren Polo

Polo Ralph Lauren is een Amerikaans particulier handelsbedrijf dat in 1967 werd opgericht door ontwerper Ralph Lauren. Het bedrijf is gevestigd in New York City en produceert producten van low-end tot high-end. Polo Ralph Lauren werd bekend door zijn chique kledinglijn, die werd gedragen door beroemdheden als zangeres Patti LaBelle, tennisster Andre Agassi en acteur Chris Evans. Het merk biedt damespolo’s, t-shirts, shorts, jassen en schoenen aan. Polo Ralph Lauren is ontstaan ​​door het innovatieve denken van Ralph Lauren, een man die de behoefte zag aan een high-end kledingmerk in de Verenigde Staten. Het bedrijf verhuisde later zijn productiebasis van Californië naar New York City. De Amerikaanse modeontwerper Ralph Lauren begon het eerste poloshirt in zijn winkel in Polo Ralph Lauren in New York.

Ongeloofelijk gegroeid

Het merk Polo Ralph Lauren is ongelooflijk gegroeid sinds de oprichting. Het vertakt zich in dameskleding, herenkleding en accessoires. Polo Ralph Lauren heeft ook een nieuw kind op de markt, een kinderlijn genaamd Polo Ralph Lauren. Een citaat van een van de ontwerpers van de kinderen stelt: “Het eerste wat we deden was een logo maken met de tekst Polo Ralph Lauren.” Polo Ralph Lauren was ook een van de eerste modehuizen die een collectie sweaters introduceerde, de womenswear-collectie. De collectie is zo succesvol dat ze het label van sopreneur van het jaar 2021 verdiende, in de categorie van de tien best verkochte items van het modejaar.

Dameslijn van Ralph Lauren

De dameslijn van Polo Ralph Lauren gaat ook vergezeld van een geur genaamd Springtime van Polo Ralph Lauren, met bloemengeuren als hoofdingrediënten. Een coty-award die in 2021 door het dameskledingteam van Polo Ralph Lauren werd gewonnen, noemde Springtime ook als een van de beste geuren die tijdens het lente-/zomerseizoen kunnen worden gedragen. Polo Ralph Lauren sloot zich ook aan bij de bandwagon toen het een kledinglijn van kinderkleding lanceerde, onder de naam Ralph Lauren Kid’s collectie. De belangrijkste collecties omvatten sweatshirts, hoodies, vesten, joggingbroeken en jeans. Afgezien hiervan heeft de herenkledingontwerper van Polo Ralph Lauren ook een lijn golfkleding gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *