Maak je look compleet met de leren business bag

De business bag in leer is een praktisch en stijlvol accessoire, perfect om de werkdagen door mee te komen, zowel voor haar als voor hem. Het is een perfecte aanvulling voor zowel mannen als vrouwen, in feite: een comfortabele en ruime tas voor een klassieke en tijdloze look die het mogelijk maakt om uw zakelijke afspraken met u mee te nemen samen met alles wat u nodig hebt.

Kies uw model

U vindt de lederen business tas in de versie met verstelbare schouderband, gemakkelijk mee te nemen, zelfs op een fiets, met verschillende compartimenten (mobiele telefoon houder, pennen, documenten), met details en metalen sluiting die de look verfraaien en garanderen maximale veiligheid, zoals de patrizia pepe tassen. Voor degenen die liever de bruikbaarheid van de handgrepen hebben, is er de “hand” variant met een aanzienlijke elegantie en een goede dosis stijl, voor hem en voor haar. Zelfs de “map” model is er in meer vintage stijl en altijd verfijnd en verraadt niet de beste eigenschappen van lederen accessoires, dat ze functioneel, duurzaam en stijlvol zijn.

Voor een stijlvolle look

De keuze van het model is subjectief: er zijn mensen die de voorkeur geven aan een meer klassiek en elegant design, zoals een aktetas, perfect voor de professional die wil opvallen in elke situatie en er veel ernstiger en stijlvoller uit wilt zien. En degene die zich comfortabeler voelt met de Patrizia Pepe schoudertas, misschien met externe zakken, voor een zachtere en comfortabelere oplossing, meer casual, ideaal voor een zakenman – of een zakenvrouw – met een sportieve geest.

Het document map in leer, in elk model, is een detail dat het verschil maakt en voltooit de outfit door het aanbieden van de mogelijkheid om altijd documenten, dagboeken en essentials voor uw bedrijf bij de hand te hebben, zonder het opgeven van die aanraking van de gewilde schoonheid die alleen leer kan geven.