Lingerie

Lovedokter: om je seksleven een stimulering te geven

De mens is een monogaam wezen. Dat is fijn, zeker wanneer je een leuke relatie hebt. Het is alleen wel zo dat je seksleven uiteindelijk wat saaier kan worden. Je kent elkaar al goed en hebt al van alles geprobeerd, toch? Misschien is er nog meer dat je kunt doen om het leuk te houden. Bekijk een de website van Lovedokter voor de mogelijkheden.

kleren erotiek

Speeltjes maken het leuker

Het is iets dat veel vergeten wordt, maar er bestaat zoiets als een seksspeeltje. Seksspeeltjes kunnen je seksleven zo veel leuker maken. Je kunt weer samen plezier hebben en elkaar bevredigen op een manier die je nog niet eerder samen hebt meegemaakt. 

Er zijn een aantal speeltjes die leuk zijn om samen te gebruiken en daarom veel worden gebruikt door stellen:

  • de buttplug
  • het vibrerende eitje
  • de voorbinddildo

Dit zijn slechts enkele speeltjes die je seksleven leuker kunnen maken. Er is natuurlijk nog veel meer dat je kunt doen. Maar een speeltje is vaak leuk om als stel te gebruiken omdat het bedoeld is voor jullie beiden. Met name de buttplug is echt een speeltje dat je allebei kunt gebruiken en waar je ook allebei van kunt genieten. 

korset

Verkleden voor je partner

Een andere manier die populair is om je relatie spannend te houden, is door je te verkleden. En dan zijn er nog eindeloos veel keuzes. Het latex pakje is bijvoorbeeld altijd een favoriet van velen. Maar als je daar niks aan vindt, dan kun je nog kiezen voor sexy mannen slips, verkleedpakjes voor zusters of politieagenten en mooie tepel kwastjes.