LED panelen voor je woning

LED panelen worden tegenwoordig vooral gebruikt door bedrijven, bijvoorbeeld in kantoorpanden. Dat komt omdat LED panelen veel licht geven en een professionele uitstraling hebben. Maar wist je dat je ook prima LED panelen in je huis kunt plaatsen? Zeker als je een modern en strak interieur hebt, kunnen LED panelen veel stijl toevoegen aan een ruimte. Lees hier in welke ruimtes in huis je een LED paneel zou kunnen plaatsen!

De huiskamer

Vaak denkt men dat LED verlichting ongezellig staat en geen sfeer biedt. Maar niets is minder waar! Een LED paneel, bijvoorbeeld een led paneel – BES LED kan ontzettend hip en stijlvol staan in de woonkamer. Zeker als je kiest voor een LED paneel met dimmer, zodat je het zo gezellig en knus kunt maken als je zelf wilt. Je kunt een paneel prominent in het midden van de ruimte plaatsen, boven de koffietafel, maar ook in een hoekje dat je graag mooi verlicht wilt hebben. Bijvoorbeeld als je een bureau in je woonkamer hebt staan, of een mooi kunstwerk waarvan je wilt dat die opvalt.

De keuken

Een ruimte waar je toch altijd goed licht nodig hebt, is in de keuken. Met name verlichting dat het aanrecht goed verlicht, want daar bereid je immers de maaltijden. Als jouw keuken gezegend is met een keukeneiland, dan kan een LED paneel de perfecte oplossing zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rechthoekig exemplaar, zodat ook als je 's avonds gaat koken je voldoende licht hebt en zo elk hoekje van het aanrecht kunt benutten.

De eetkamer

Als je een aparte eetkamer hebt, dan is een LED paneel een ideale oplossing om boven de eettafel te plaatsen. Eten in het donker is ongezellig, je wilt immers kunnen zien wat je op je bord hebt liggen. En zeker met een dimbaar rechthoekig LED paneel kun je de eetkamer omtoveren tot een strakke en stijlvolle ruimte. Je kunt hem voor wat extra gezelligheid bijvoorbeeld op de laagste stand zetten en voor wat meer sfeer kaarsjes aansteken.

De hal

De hal waar de voordeur is, is de eerste ruimte die mensen zien als ze je huis binnen lopen. Een mooie hal waar qua inrichting over is nagedacht is daarom geen overbodige luxe. Goede verlichting is ook belangrijk in de hal, zeker als je 's avonds in het donker thuis komt. Je kunt natuurlijk kiezen voor mooie hanglampen, maar als je echt voor een moderne uitstraling wilt zorgen, zou je een LED paneel in de hal kunnen plaatsen!

De werkruimte

Werk je vaak vanuit huis en heb je een van de kamers in je huis omgetoverd tot werkruimte? Dan is het belangrijk dat je goede verlichting hebt. Tijdens het werken is het immers belangrijk dat je je goed kunt concentreren, en in een ruimte waar veel licht is, lukt dat beter dan in een donkere ruimte. Daarom zijn LED panelen ook zo populair in gebruik in kantoorpanden. Een LED paneel in je werkruimte is daarom een goed idee.